Pěkné to máš! Barva ozvučnic není můj vkus a ozvučnici k subíku bych udělal podstatně užší.
Pěkný, moc pěkný. Ale jedna věc se mi nějak nezdá. Jak se asi tváří zesilovač na tu uzavřenou komoru? Vždyť se to vevnitř musí ohřívat jako prase. Myslím, že i Michal to mám takhle ve svém subwooferu udělané. Nevadí to tomu zesilovači? Respektive hlavně kondíkům?
babakus: to máš pravdu. Já mám modul normálně otevřený, že ho chladí reprák. Možná, že to nevadí, ale rozhodně bych modul neuzavíral do samostatné skříně v ozvučnici.
ono je více lidí co to takhle dělá... i já to takhle budu mít.
s tím 15mm tlustým hliníkem + nějakou těsnící hmotou může stačit, ale co když budu mít 2mm hliníkový plát? to se mi nezdá moc ideální k tomu aby to tvořilo kus ozvučnice
Priam ukážkový projekt pre domáce kino, verím že to musí byť krásny zvuk nie len zo satelitov, ale i zo subíku, labinu ešte nechaj fajne rozohrať, potom bude mať riadny drive v dynamike, však to sám spoznáš, len ten dizajn sa mi trošku menej páči, ja by som to osobne šmikol do tmavšej farby/metalízy a potom lak, ale u mňa to máš za 1.
vubec neni poznat ze je ten sub zaplej - je to tak maximalne vlazny - pri normalnim provozu ani nezaznamenate nejakou zmenu teploty toho chladice
Změna teploty chladiče nemusí být ani patrná, ale vnitřek se určitě dost ohřeje. Selský rozum mi napovídá, že by to takhle být nemělo.
Jinak nemám výhrad a moc se mi ten projekt zamlouvá. Asi půjdu do něčeho podobného, akorát musím šetřit.
satlity:
designove nemam namitky, ale nelibi se mi jak je udelany tesneni pod repro, moc se mi nezda ta vyhybka(imho s druhym radem nemuze mit tahle kombinace repro sladenou fazi), symetricky umistenej vejskac v takhle uzounky bedynce udela osklivou diru kolem 3-3,5kHz (tak 4dB), kterazto velmi neprijemne rozhodi i fazi a tim rozladi vyhybku, i kdyby puvodne byla OK. Dal je imho malo zakompnzovanej baffle-step a pouzitej vyskac neni tak uplne moje krevni skupina.
sub:
co se tyce subu, pripada mi reseni s komorou pro zesik cistsi, ale udelal bych v jeho panelu nejake vetraci otvory, aby se v jeho prostoru nehromadilo tolik tepla, kazdopadne myslim, ze to neni zas tak kriticky. kdyz uz je to kostka, bylo by imho zajimavejsi udelat ho jako downfire, ale to je ciste vec vkusu. dalsi vecny namitky k nemu nemam.
jelikoz se jedna o kino, tak se nejspis spousta nedostatku ztrati a verim,ze celkove jsi se zvukem spokojenej
Tak tyhle malý budečky se mi designem velmi líbí.
Aj mne sa satelity páčia, sub je na môj vkus strašne široký. A ešte k tomu chladeniu, mám tiež sub s oddelenou komorou ale modul (SPV250P) nemám hermeticky uzavretý v tej búdke. Jednoducho pri prikrucaní modulu som pod každú skrutku vložil malú 5mm matku. Takže je tam po celom obvode 5mm medzera a v poho...
paci sa mi velmi.
Perfekt, hlavne zapustenie 5 MP60n. Zvukovo poznám je to fakt super repráčik a za tu cenu všeobecne použiteľný k zosilňovaču od 8-30tis.Sk. Pekne, akurát ja mám radšej matnú povrchovú úpravu nie lesk ale to je osobná preferencia.
velmi pekne urobene a verim, ze aj hrajuce
satelitky pekne ale sub by som troska uzsi... nieco ako ma mirulu.. ale to je vec osobneho vkusu a kedze to je tvoje tak ti do toho nema co kto pindat 
hodnotim za 1 
k sirce subu: kdybych ho udelal mensi tak by musel byt bud hlubsi coz neni mozny - to uz by byl delsi nez sedacka, a nebo vyssi a to by byl zas vetsi nez sedacka - coz by v obou pripadech vypadalo dost blbe a bylo by to i neprakticke, nyni je to dle meho vkusu akorat - mam na nem uriznuty sklo takze slouzi i jako stolek pro dalkovy ovladani a jiny blbosti 
Pěkná práce.