Diskuze k projektu: Reprosoustavy [Seas G17REX/P a 27TFFNC/G]
V jednoduchosti je krása, bedny se mi líbí.
Ten TV stolek jsi stavěl nebo koupil?
Zatlacuju slzu... Musim si je taky poslechnout v plne parade.
Jinak bych netvrdil, ze ten G17 je "neprodejny".
Myslim, ze prodejny je velmi dobre, akorat uz se neprodava. 
Stolek a stojany jsou taky DIY 
Desky z dřevotřísky lamino + nažehlovací hrany, stojny jsou - nosná část závitové tyče, vnější část 110ka hajzltrubka nařezaná na výšku každého fochu a obalená černou lesklou tapetou. Aby se trubka nemohla posouvat, tak je v každé trubce, v každém patře kolečko o průměru světlosti trubky a s centrálním otvorem pro protažení tyče. DIY za nízkou cenu a s fantastickým výsledkem.
U stojanů je postup stejný s rozdílem koleček, ty tam nejsou, páč ten průměr trubky není zas tak velikej. Do každé trubky můžu nasypat písek a po dodělání hrotů na stojan i bednu můžu vézt kabel v jedné trubce 
Máš to hezký ty předky zadky a BR
.
Přístě bysme mohli udělat vysoký sloupky v tomhle stylu, ne?
Sám osobně malým bedýnkám nefandím......ale máš to pěkné.....postav si k tomu nějaký subwoofer s kvalitním basákem min. 12 palců 
2 Rendolf ... myslíš jako ten co mam v tomhle projektu? 
http://www.audioweb.cz/vase-mirulu2.htm
Omlouvám se nevšiml jsem si. 
....a jak to hraje s těmito bedýnkami
editoval Rendolf (29.04.08 21:10)
u Miruluho je asi tak nejvíc vidět jak člověk roste. Myslím, že jsi to byl on, kdo stavěl kravskou bednu se 4ma 226tkama a 4ma vejškama a snad i 4ma basreflexama. Je vidět, že nad každým dalším projektem přemýšlí a práce nese růže. Já mám rád veliký a silný bedny. Jednou bych chtěl dospět k takovýmhle malým bedýnkám. Mirulu, tenhle projekt se mi líbí, hezky zpracovaný design, jen je slyšet. Chybí mi foto vnitřku. Hodnotím jako velmi pěkné.
Mirulu, je to výborný projekt, dávám 120 bodů ze 100
Bonusový body jsou za to, že sis vystačil s jednoduchoučkou výhybkou a přesto je výsledek výborný. To je "filosofie", která se mi moc líbí.
Můžu se někdy vnutit na poslech? 
editoval opamp (30.04.08 7:45)
2 Opamp ... vnutit se můžeš, ale bez zesilovače to moc nehraje
"S" mi ho ještě nevrátil a s tou Aiwou je to pěknej šumák, ale kdyby ses stavil, tak bych tě kromě poslechu i zaúkoloval
Asi tušíš o co jde viď.
2 Rendolf ... No hezky to hraje, buď hovno slyšim, nebo si můžu prohodit ty sloupy s těma prckama a s děličkou hnu pouze mírně, výsledek je dobrej, akorát trochu ubrat subu, páč prckové jsou 8 Ohm a sloupy 4. Celkový pocit je ale takový, že má míň basů, ale to je celkem v pořádku, protože u těch sloupů jsem přecenil bafflestep a utlumil jsem středy a výšky trochu víc než by bylo ideální. Proto mam ty prcky na šířku místnosti a sedačka u druhý zdi, tak se basový účinek násobí. Místnost mam zatim poněkud holou, takže to zfázování je dost jednoduchý.
2 Millhouse ... no to jsem byl já s tou bednou, ale BR jsem měl jenom dva 
editoval mirulu (30.04.08 12:22)
Taktéž pochvala pěkné, jednoduché, po odstranění aiwy (předpokládám i s tou tmavou skříní) to bude hezký audiovizuální koutek
Na pohledech ze šikma je vidět drobná vada na kráse, pod tapetou nahoře prosvítá spoj na tupo. Na svých škatulích jsem se tomu přes snahu o poctivé tmelení taky nevyhnul. Daří se to ostatním "tapetářům" dokonale zamaskovat? Nebo jsou řešením jen spoje pod úhlem 45st?
2 lada ... pracuje se na tom, všechen nábytek bude v té světlé bříze, ale nějak nejsou penízky, takže po kouskách. Včera jsme byli v ikey a nabrali jsme s přítulkou jednu knihovnu, dvě křesla a jeden konferenční stolek, vše bříza a nechali jsme tam 8000,- Ale už se to rýsuje 
K těm spojům na tupo, ona je dřevotříska nebo mdfka pěkná svině. Spoje byly krásně rovný, zatmelený, zsbroušený vibrační bruskou do hladka, po nalepení tapety bylo vše perfektní, ale za pár dnů to začíná být vidět. To je prostě nevýhoda těchto materiálů no. Na pokos by to všechno vyřešilo, ale s tim se piplat nechci. Moc to tam ani neni vidět, to me spíš trápí ta matná černá. Na ní jde vidět každej bordel i čmouha. Při převážení bedýnek na měření se to trochu upatlalo a s té matné barvy to nejde, leda to natřít znovu nebo stříknout nějakym pololeskem.
editoval mirulu (30.04.08 12:08)
Pekná práca, aj mrňúsi aj wooofer.
Tým spojom by nepomohlo nejaký čas po zlepení bedni s ďalšou prácou počkať? Teda zlepiť bedňu, nechať jej dvy týždne na "vyzretie" a potoom nalepiť tapetu.
No možná jo, ale já měl na spěch, tak jsem na to prděl, měl jsem termín měření a do toho jsem se musel se stavbou vejít a konstrukce je taková, že nejde udělat hotovou bednu bez povrchovky, čelní deska se lepí až po nalepení tapety
Krmíš je přes tu Aiwu? Doma máme tu samou a musim říct, že hraje dobře! Alespoň na věž téhle kategorie.
Bedýnky vypadaj fakt pěkně, akorát bych možná dal výškáč o trochu výš, ale nevím, co by to udělalo se zvukem.
editoval Bubacek (30.04.08 16:59)
nadherny design bedniciek. ta spodna stena, ktora trosku vycuhuje je fakt paradna 
verim, ze aj po zvukovej stranke su uzasne
slintam ako pes
já si myslím že ta spodní stěna je stojan
jinak bedny super moc se mi líbí
je to mooc hezký
Moc pěkné bedniska
hodnotím za 1 
Jinak dodaz k té televizi, měl jsem za to, že se klasická/crt telka, dělá jen ve formátu 4:3, ale tahle vypadá na 16:9, hm?
CRT se delaji i 16:9
CRT se vyráběly i se vstupem HDMI .... Jinak moc hezká práce !